Dictionar medical - boli durere de picior sau glezna
Neuropatia periferica Imprimare Email
Neuropatia periferica este o boala a nervilor care transporta informatia intre creier si maduva spinarii. Boala produce dureri, pierderea simturilor si incapacitatea de controla muschii.
Citeşte mai mult...
 
Osteoartrita Imprimare Email
Osteoartrita este o boala progresiva a articulatiilor, cauzata de pierderea graduala a cartilajelor, ceea ce duce la deteriorarea tesutului osos. Boala este una din principalele cauze de dizabilitate la persoanele de peste 50 de ani din cauza limitarii miscarilor. Boala apare cel mai frecvent dupa varsta de 40 de ani si se dezvolta de-a lungul timpului. Pacientii pot sa aiba dureri numai pe o singura parte a corpului, localizate mai ales in articulatiile genunchiului, mainilor, soldului, picioarelor si ale coloanei vertebrale.
Citeşte mai mult...
 
Platfus Imprimare Email
Platfusul este o stare in care bolta piciorului "este cazuta" si vine in contact cu podeaua. La anumite persoane, bolta nu se dezvolta in timpul cresterii.
Citeşte mai mult...
 
Ruptura tendonului lui Ahile Imprimare Email
Tendonul lui Ahile este tendonul care face legatura in muschii gambei si calcai. Daca tendonul este intins prea mult el se poate rupe. Ruptura poate fi totala sau partiala. De obicei locul rupturii este putin deasupra calcaiului dar se poate rupe la fel de bine si in alta parte. Repararea rupturii necesita cel mai adesea tratament chirurgical.
Citeşte mai mult...
 
Tendinita la tendonul lui Ahile Imprimare Email
Tendinita la tendonul lui Ahile este o boala in care tendonul lui Ahile este inflamat sau iritat. De cele mai multe ori tendinita apare atunci cand tendonul si muschii gambei sunt suprasolicitati. Daca este tratata repede, boala este de scurta durata. Lasata netratata, tendinita poate cauza dureri persistente sau chiar ruperea tendonului.
Citeşte mai mult...
 
Unghiile crescute in carne (incarnate) Imprimare Email
Unghia crescuta in carne este o afectiune comuna in care un colt sau o parte laterala a unghiei, creste in tesutul moale care o inconjoara.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit»

Pagina 2 din 2
 

Cautare