Dictionar medical - boli durere in zona pelviana: barbat
Hernia inghinala Imprimare Email
Hernia inghinala este afectiunea in care o parte din intestinul mic sau din grasimea intra-abdominala patrunde printr-o zona slabita in muschii abdominali inferiori.
Citeşte mai mult...
 
Herpesul genital Imprimare Email
Herpesul genital este o boala cu transmitere sexuala foarte contagioasa. Cauza herpesului genital este o tulpina de virus HSV, care patrunde in corp printr-o mica taietura a pielii sau a mucoaselor. Boala poate afecta atat barbatii cat si femeile. Pana acum nu exista tratament pentru herpesul genital.
Citeşte mai mult...
 
Obstructia de vezica urinara Imprimare Email
Obstructia de vezica urinara este blocarea vezicii care reduce sau chiar impiedica eliminarea urinei.
Citeşte mai mult...
 
Orhita Imprimare Email
Orhita este o inflamatie a unui testicul sau a ambilor, de cele mai  multe ori cauzata de o infectie.
Citeşte mai mult...
 
Pielonefrita (infectia renala) Imprimare Email
Pielonefrita este o infectie specifica a tractului urinar care apare de obicei in uretra sau in vezica urinara si se raspandeste la rinichi. Daca nu este tratata la timp, infectia poate produce daune ireversibile rinichilor sau se poate raspandi in sange si poate pune in pericol viata.
Citeşte mai mult...
 
Prostatita Imprimare Email
Prostata este o glanda situata la baza vezicii urinare si care inconjoara uretra. Glanda are un rol important in producerea de lichid seminal. Prostatita acuta sau cronica se poate dezvolta de la infectii bacteriene. Administrarea de analgezice si tratamentul cu antibiotice sunt de obicei suficiente pentru tratarea bolii.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12UrmătorSfârşit»

Pagina 2 din 2
 

Cautare